Cirkon krunice

Cirkon krunice su zubne nadoknade koje se izrađuju od cirkon-dioksida, vrlo čvrstog i otpornog materijala. One su veoma popularne u stomatologiji jer se smatraju najprirodnijim i najkvalitetnijim oblikom nadoknade zuba.
Cirkon krunice su idealne za osobe koje žele trajno rješenje za svoje oštećene ili izgubljene zube. Karakteriše ih velika izdržljivost i dugotrajnost te pružaju visok stepen estetike, što znači da su gotovo neprimjetne u poređenju sa prirodnim zubima.
Cirkon krunice su otporne na pucanje, lomljenje i mrlje, što ih čini idealnim za osobe koje imaju lošiji oralni zdravstveni status. Takođe se lako mogu prilagoditi specifičnim potrebama i zahtjevima pacijenta. Pored tokga su i hipoalergene, što znači da su manje vjerovatno da će izazvati alergijsku reakciju kod pacijenata. U poređenju sa drugim materijalima, poput metalnih kruna, cirkon krune su tanje i manje invazivne za prirodne zube. Pacijenti koji su dobili cirkon krunice obično ih opisuju kao vrlo udobne i prirodne. Konačno, cirkon krunice su popularne kod pacijenata zbog svoje dugotrajnosti, estetike i dugotrajne vrijednosti, što znači da su dugoročno ekonomičniji izbor u poređenju sa drugim oblicima zubnih nadoknada.

Before After
Before After
Before After
Nauka u službi zdravlja i ljepote

Samo 3 dana do novog osmijeha!

Ukoliko nije potrebno posebno liječenje zuba, brušenje zuba, izrada i postavljanje novih cirkon krunica može da se obavi i za samo tri dana!